ienova heeft
jaren ervaring..

Over IEnova

IEnova is de verloskundigenpraktijk van

Ineke Oomens en Maartje Huver

 

dsc_7137-1-bewerkt

Ineke heeft reeds 26 jaar ervaring als verloskundige maar heeft de passie voor haar beroep pas echt ervaren toen zij ging werken in een kleinschalige solo praktijk. Naast de tijd en aandacht die zij zodoende kon schenken aan de zwangere en haar partner, merkte zij ook dat je in een kleinschalige setting meer vertrouwen en rust kan geven aan de aanstaande ouders. In de geboortezorg vinden veel veranderingen plaats. Om aan al deze aanpassingen tegemoet te komen en wat meer vrije tijd aan haar kinderen en kleinkinderen te besteden, is Ineke in 2016 samen gaan werken met Maartje.

dsc_7122-1-bewerkt

Maartje is een gedreven verloskundige en heeft reeds 7 jaar werkervaring in zowel kleine als grootschalige verloskundigenpraktijken. Daarnaast heeft ze ruim 2 jaar in Nieuw Zeeland gewerkt en kennis opgedaan over de verloskundige zorgsystemen in Zweden en Canada. Mede hierdoor kan zij haar zorg zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van (niet-Nederlandse) zwangeren, partners e.a. Maartje is naast verloskundige ook echoscopiste en heeft zich volledig getraind in het voorschrijven en plaatsen van alle vormen van anticonceptie.

De verloskundigen van IEnova staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen.

big_verloskunde

24 uur bereikbaar op 06 510 077 69

Bereikbaarheid
De verloskundige praktijk is 24 uur per dag bereikbaar en je krijgt altijd (zonder doorschakeling), de verloskundige rechtstreeks aan de lijn.
Bij ongerustheid, onbegrepen pijn of minder bewegingen van het kind is het verstandig altijd meteen te bellen.

 

Voor bevallingen en spoed direct bellen op 06 – 510 077 69 (24/7)

Het kan voorkomen dat het telefoonnummer tijdelijk niet bereikbaar is of dat we de telefoon niet direct kunnen beantwoorden. Probeer het dan na 2 minuten nog een keer.

Indien je hierna na enkele minuten nog geen reactie hebt gekregen, kan je ook bellen met  06 – 127 043 64  (achterwacht, uitsluitend voor spoed).

 

Telefonisch spreekuur

Voor niet-spoedeisende vragen is de verloskundige dagelijks te bereiken op het telefonisch spreekuur van 8.30- 9.30. uur. Voor niet dringende vragen kan je ook altijd via e-mail info@ienova.nl contact opnemen.

Spreekuren

Spreekuren en locaties

 

  • Iedere maandag van 14.00 – 16.00
  • Iedere dinsdag van 09.00 – 12.00
  • Iedere donderdag 16.00 – 20.00
  • Iedere 1e en 3e woensdag 09.00 – 12.00
  • Iedere 2e en 4e vrijdag 14.00 – 17.00

Locaties:

Wilhelminapark 9, 4818 SL  Breda
Brabantplein 36, 4817 LR  Breda

IEnova kraamzorgteam

De praktijk heeft in samenwerking met de organisatie Buurtzorg kraam een eigen kraamzorgteam. Alle cliënten van de praktijk kunnen gebruik maken van het team. Zij assisteren bij de thuisbevalling en komen na de bevalling bij je thuis om voor jullie en jullie kindje te zorgen.

 

Voor meer informative over buurtzorg kraam verwijs ik je naar de website buurtzorgkraam.nl en voor directe aanmelding of vragen naar 06-12687876 of info@ienovakraamzorgteam.nl

(afbeeldingen volgen)

Partners van IEnova

Nieuws

Vanaf januari 2015 houden gynaecologen van het Amphia Ziekenhuis en verloskundigen uit de regio een gezamenlijk spreekuur voor zwangeren. Dit doen zij op de locatie van de verloskundigenpraktijken. Door samen afspraken te maken over de zwangerschap en de bevalling, wordt voor de aanstaande moeder duidelijker wat het beleid is en hoeven zij daarvoor niet voor een extra controle naar het ziekenhuis.

Geboortecentrum Origine

Indien je besloten hebt om niet thuis te gaan bevallen, ga je automatisch naar het Geboortecentrum Origine. Dat is in het Amphia Ziekenhuis op de tweede etage. Als je 16 weken zwanger bent, is de het tijd om je daar aan te melden voor de bevalling. Dat kan via de website www.geboortecentrumorigine.nl Op die site vind je ook meer informatie over de mogelijkheden en kosten van langer verblijf voor jou en je partner. Samen met het Amphia Ziekenhuis is er 1x in de vier weken een informatieavond over alles wat met de bevalling heeft te maken.
Indien er een medische indicatie ontstaat tijdens de zwangerschap of de bevalling, beval je op de klinische verloskamers op de begane grond.

Echoscopie

De praktijk heeft een echo apparaat voor niet-medische echo’s zoals de ligging of hartaktie van de baby. Voor de termijnecho, de 20 weken echo of de groei van de baby wordt je verwezen naar het echocentrum Focus in het Amphia Ziekenhuis (locatie Langendijk). Een verwijzing daarvoor krijg je mee tijdens de controles. Voor afspraken of meer informatie kan je bellen met 076-5029177 of via de link www.echocentrumfocus.nl

Fysiotherapie

De verloskundigen praktijk heeft een samenwerkingsverband met Fysiotherapie RIETVELD. Deze praktijk is o.a gespecialiseerd in bekken(bodem) disfuncties en de preventie daarvan en geeft tevens cursussen zwangerschap yoga. Voor afspraken kan je contact opnemen op tel: 076-5211470
Op de nacontrole krijg je meer informatie over het bekkenbodem consult 3 maanden na de bevalling.

Diëtiste

Op verschillende dagen en op afspraak houdt de diëtiste Agnes Knitel spreekuur bij verloskundige praktijk IENOVA. In de zwangerschap is een goede leef-en eetgewoonte van belang voor de latere ontwikkeling van je kindje. Je komt gemiddeld 12 tot 16 kg aan in gedurende de zwangerschap. Als je graag een goed voedingsadvies wilt ontvangen of je gewicht wat beter in balans houden, maak dan een afspraak bij Agnes van ABC diettist.
Tel; 06-41569930

Iedere zwangerschap is uniek en dat verdient persoonlijke zorg!