ienova heeft
jaren ervaring..

Ons team

Ienova, Centrum voor Geboortezorg, is in 2008 opgericht door Ineke Oomens. Na lange tijd in een grote maatschap te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Begin 2016 is Maartje Huver de samenwerking met Ineke aan gegaan en de maatschap komen versterken. De afgelopen 5 jaar hebben zij de praktijk met z’n tweeën vormgegeven. Met het aanstaande pensioen van Ineke in zicht is in juli 2020 het team uitgebreid met Laureen Vrijken. Op 31 december 2020 heeft Ineke afscheid genomen van de praktijk om van haar wel verdiende pensioen te gaan genieten.


Verloskundigen


Maartje Huver

Maartje is een gedreven verloskundige en heeft ruim 10 jaar werkervaring in zowel kleine als grootschalige verloskundigenpraktijken. Daarnaast heeft ze ruim 2 jaar in Nieuw Zeeland gewerkt en kennis opgedaan over de verloskundige zorgsystemen in Zweden en Canada. Mede hierdoor kan zij haar zorg zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van (ook niet-Nederlandse) zwangeren, partners e.a.

Ook is Maartje echoscopiste en heeft zich volledig geschoold en getraind in het voorschrijven en plaatsen van alle vormen van anticonceptie.

Naast Ienova verloskundige is Maartje ook actief binnen de regio Breda als secretaris van de Verloskundigen Coöperatie Breda & Omstreken (VCB&O) en neemt ze deel in diverse werkgroepen binnen Annature Integrale Geboortezorg Breda. Deze werkgroepen zijn er op gericht de samenwerking tussen 1e en 2de lijns verloskundige zorg, de kraamzorg en echocentrum Focus continue te verbeteren.

BIG-nummer: 69910952703

Laureen Vrijken

Laureen is een enthousiaste verloskundige. Direct na haar afstuderen is ze begonnen met werken in de regio Breda waar ze nog een hele tijd hoopt te mogen werken. Tijdens haar opleiding is ze naar verschillende werelddelen afgereisd. Van Ghana, naar Thailand, tot Australië. Hierdoor is haar interesse in verschillende culturen, normen en waarden gegroeid.

Laureen is in 2020 gestart met haar opleiding tot echoscopiste welke ze verwacht in de zomer van 2021 af te ronden. Daarnaast is Laureen ook werkzaam als waarneemster bij verloskundigenpraktijk Prinsenbeemden.

BIG-nummer: 69926831703

Assistente

Naast Maartje en Laureen maakt ook Truus Marcelis deel uit van Ienova. Zij is werkzaam op de praktijk tijdens spreekuren voor ondersteunende activiteiten en het beantwoorden van de telefoon. Dit zorgt ervoor dat de verloskundige de volledige aandacht kan hebben voor de zwangere en haar partner.

Stagiaires

Scholing, ervaring en een gedegen opleiding tot verloskundige vinden we erg belangrijk en daarom ondersteunen we de opleidingen in Maastricht en Rotterdam door het beschikbaar stellen van stageplekken.

Regelmatig lopen stagiaires mee tijdens diensten en spreekuren en zullen zij afhankelijk van hun opleidingsjaar, handelingen (gedeeltelijk) zelfstandig uitvoeren. Dit onder volledige supervisie en enthousiasme van de verloskundige.
Uiteraard vragen we jullie voorafgaand aan een afspraak en visite of de stagiaire welkom is. Heb je dit liever niet, geen probleem! Laat het ons gewoon even weten.


De verloskundigen van Ienova staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen.

big_verloskunde

24 uur bereikbaar op 06 510 077 69

Bereikbaarheid
De verloskundige praktijk is 24 uur per dag bereikbaar en je krijgt altijd (zonder doorschakeling), de verloskundige rechtstreeks aan de lijn.
Bij ongerustheid, onbegrepen pijn of minder bewegingen van het kind is het verstandig altijd meteen te bellen.

Voor bevallingen en spoed direct bellen op 06 – 510 077 69 (24/7)

Het kan voorkomen dat het telefoonnummer tijdelijk niet bereikbaar is of dat we de telefoon niet direct kunnen beantwoorden. Probeer het dan na 2 minuten nog een keer.

Indien je hierna na enkele minuten nog geen reactie hebt gekregen, kan je ook bellen met  06 – 127 043 64  (achterwacht, uitsluitend voor spoed).

Telefonisch spreekuur

Voor niet-spoedeisende vragen is de verloskundige dagelijks te bereiken op het telefonisch spreekuur van 8.30- 9.30. uur. Voor niet dringende vragen kan je ook altijd via e-mail info@ienova.nl contact opnemen.

Spreekuren

Spreekuren

  • Maandag van 14.00 – 16.00
  • Dinsdag van 09.00 – 12.00
  • Woensdag 09.00 – 12.00
  • Donderdag 16.00 – 20.00
  • Vrijdag 14.00 – 17.00 (locatie wisselt)

Locaties

  • Wilhelminapark 9, 4818 SL  Breda
  • Brabantplein 36, 4817 LR  Breda
  • Flierstraat 51, 4812 LC Breda

Partners van Ienova

Buddy-spreekuur

Vanaf januari 2015 houden gynaecologen van het Amphia Ziekenhuis en verloskundigen uit de regio een gezamenlijk spreekuur voor zwangeren. Dit doen zij op de locatie van de verloskundigenpraktijken. Door samen afspraken te maken over de zwangerschap en de bevalling, wordt voor de aanstaande moeder duidelijker wat het beleid is en hoeven zij daarvoor niet voor een extra controle naar het ziekenhuis.

Echoscopie

De praktijk heeft een echo apparaat voor niet-medische echo’s zoals de ligging of hartaktie van de baby. Voor de termijnecho, de 20 weken echo of de groei van de baby wordt je verwezen naar het echocentrum Focus in het Amphia Ziekenhuis (locatie Langendijk). Een verwijzing daarvoor krijg je mee tijdens de controles. Voor afspraken of meer informatie kan je bellen met 076-5029177 of via de link www.echocentrumfocus.nl

Trotse Mama’s

Website Trotse Mama’s

Iedere zwangerschap is uniek en dat verdient persoonlijke zorg!